PUENTE DE PLATA

El 2011 van tenir les eleccions generals a Espanya per a la composició del Congrés dels Diputats i la Cambra del Senat i amb números a la mà dels 35.779.208 habitants de l’estat espanyol cridats a les urnes, 10.830.693 van votar el PP i 24.948. 515 no van votar a aquest partit. És a dir, l’última quantitat indica molt clarament que no vol aquest govern. No obstant aquesta gran diferència els senyors del PP governen a l’estat espanyol

Ahir a Madrid 150 organitzacions socials van aconseguir convocar 2.000.000 de persones (65.000 segons el govern) d’un total de 40.000.000 d’habitants d’Espanya, per manifestar el seu descontentament amb la política de retallades que porta a terme el PP (no oblidem que hi ha 24.948515 ciutadans que no volen el PP). És a dir 38.000.000 d’espanyols  estan d’acord amb la política de retallades de l’actual govern.

11 de desembre a Barcelona: 1.500.000 persones vam sortir al carrer demanant no només la indepenencia del nostre país, CATALUNYA, sinó CATALUNYA com a nou estat europeu.
Lectura que fan des de les eapañas: Si a CATALUNYA hi ha 7.000.000 d’habitants i només surten al carrer 1.500.000, hi ha 5.500.000 que no volen la independència, per tant el poble català no vol ser independent. I es queden tan amples

Algú em dirà: manipules els números  i fas demagògia (en els dos primers apartats). I jo responc ¡¡¡És cert tal com fan els espanyols amb el tercer!!!
El que passa és que els ha entrat la por al cos, estan veient que la cosa cada vegada va més de debò i ara ja no són les institucions al marge del govern català de torn, sinó el mateix govern amb Artur Mas, Oriol Pujol , Francesc Homs, Andreu Mas-Colell ….. I això amb els socialistes no passava, sempre en l’ambigüitat i depenent del seu eix central de Ferraz
És clar que quan surt el president de la “comunitat autònoma” d’Extremadura (que algú m’expliqui des de quan aquesta “comunitat” ha tingut autonomia en èpoques pretèrites) i diu: “CATALUNYA pide , Extremadura paga” entenc que Europa no es prengui seriosament als espanyols i els demani garanties per deixar-los diners.

Mireu, si tant demanem i no aportem i som insolidaris i no ens sentim integrats dins de l’estat espanyol i parlem una “llengua” rara i moltes “i”, han de fer com el pare que té un fill que només gasta, demana, no aporta res a la llar, parla malament i moltes “i” però li demana al pare que vol marxar de casa. Si jo hagués tingut un fill / a així, li hagués ajudat a fer les maletes.
Doncs això és el que ha de fer Espanya amb nosaltres ajudar-nos a sortir perquè deixem de putejar al personal.

Com diuen els espanyols : ENEMIGO QUE HUYE PUENTE DE PLATA.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: