RIURE I NO RIURE

Dues coses m’han cridat l’atenció durant aquests dies. Una, l’esperpèntica notícia de la restauració d’una pintura del segle XIX a l’Església del Santuari de la Misericòrdia de la població aragonesa de Borja. duta a terme per la “pintora” del poble, sota el permís i supervisió del capellà i l’alcalde.
Però, ¿algú a hores d’ara es pot creure que això no ha estat una operació ben orquestrada, aixó si,  (diguem MÀRQUETING de l’Espanya casposa) per alguns benintencionats i fer negoci amb aquest esdeveniment ia més intentar situar Borja al mapa, ja que només era conegut pel naixement d’un “sant” que es deia Francesc. ?
A mi no se m’acut altra explicació ja que l’amo del bar del costat de l’Església, abans anava a peu i ara va amb un Mercedes i xofer.
Això fa reire.

L’altra l’he llegit aquest matí a La Vanguardia, pàgina 13, secció PANORAMA.
Resulta que un descerebrat militar de professió i per més senyes tinent coronel de l’exèrcit espanyol, Francisco Alamán Castro vomita al web ultradretana “ALARMA DIGITAL” estupideses tals com: “¿La independencia de Catalunya?” Por encima de mi cadáver y el de muchos .
M’he permès la pèrdua de temps de mirar en aquesta web  les manifestacions d’aquest individu i la veritat no pot dissimular l’odi que sent cap a Catalunya. No només faltant a la veritat sinó que tergiversant la història. No us recomano la seva lectura perquè, o podeu agafar un cabreig del 15 o us poden sortir granellades a la pell.
Mira tinent coronel, la diferencia entre nosaltres i vosaltres, a part de l’educació i el respecte, valors que per altre part no posseïu, és que amb nosaltres  se’t permeten dir aquestes bestieses sense que et passi res ni a tu ni als de la teva mena, mentre que amb vosaltres per menys d’això fèieu  afussallar a la gent.
Sempre he dit que no vull la independència del meu país CATALUNYA, si ha de ser a base de bombes, però quan algú vol usar la violència per imposar la seva dictadura, deixa poques alternatives.
I això ja no en fa tan de riure

2 Respostes per a “RIURE I NO RIURE”

  1. Es ben veritat que vivim en un pais de pandereta. El què s’ha montat al darrera de la restauració d’aquesta pintura a Borjan una de dos… o ens volen distreure de altres noticies més importants …. o no tenen noticies i s’agafen al primer que troben. El periodisme de qualitat està perdut. Crec que la fama que ha adquirit el poble ha estat deguda al aprofitar-se de la situació.

    Sobre l’independentisme de Catalunya, doncs penso el mateix….. mentre lk’espanya profunda està pensant i odiant als paissos catalans, es distreu al país d’un problema real, l’enfonsament económic i la mala polínica dels nostres gevernants. Mentre la Merkel fa el que vol ambb el nostre país per beneficiar el seu.

    Ánim Joan, apoÇïem la teva indignació.

  2. tens tota la raò, jo no ho hauria expressat millor. I que consti que, coneguent-te, sé que et contents.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: